سرعت دسترسی کاربران به اینترنت با استفاده از تکنولوژی ADSL، تقریبا 30 برابر اتصال معمولی دایلآپ خواهد شد.
مهندس بابک قاجار - مدیر پروژهی PAP و DSL شرکت عصر دانش افزار - با بیان این مطلب، اظهار داشت: دارندهی پروانهی PAP یا نقطهی انتهایی دسترسی میتواند با سرمایه گذاری در لایهی دسترسی شبکهی مخابراتی کشور پورتهای دسترسی را به کاربران نهایی برساند.
وی، افزود: پروانهی صادر شده بر اساس آیین نامهی وزارت پست، تحت عنوان ارائهی خدمات انتقال دادهها صادر خواهد شد و به موجب آن بخش خصوصی در راستای اهداف برنامهی سوم توسعهی اقتصادی میتواند با امکانات خود به عنوان یک اپراتور، نقاط دسترسی انتهایی را در اختیار مشترکان قرار دهد.
وی، تصریح کرد: پرووایدر PAP با استفاده از تکنولوژی DSL، تجهیزاتی را در مراکز مخابراتی نصب و راهاندازی میکند که با استفاده از خطوط سیم مسی و خطوط تلفنی که در اختیار همه مشترکان است، امکاناتی فراهم میشود که مشترکان، ضمن داشتن تلفن معمولی از خط تلفن برای ارتباطات دیتا نیز استفاده کنند.
قاجار، افزود: مشترکان میتوانند با استفاده از مودم روترها و اتصال سیم به گوشی و تجهیزات کامپیوتری خود به صورت 24 ساعته با تجهیزاتی که پرووایدر PAP در مرکز مخابراتی نصب کرده متصل و با برقراری ارتباطات دیتا به طور همزمان از خط تلفن استفاده کنند.
وی، ادامه داد: خط مشترک در مرکز مخابراتی با دستگاهی جدا شده که یکی از آنها به سمت سوئیچهای مخابرات رفته و یک سیم آن به سمت تجهیزات نصب شده در مرکز میرود که خط اول به شمارهی تلفن مشترک و خط دوم به دیتا ارتباط پیدا میکند.
وی، خاطر نشان کرد: حسن این کار از نظر مخابراتی این است که لایهی دیتا را از لایهی تلفنی در مراکز سوئیچ مخابرات جدا کرده و فشاری که به واسطهی سرویسهای اینترنتی در چند سال اخیر از طریق اتصالات دایلآپ روی سوئیچهای مخابرات که مشکلاتی برای ارتباط تلفنی معمولی ایجاد میکرد، رفع خواهد شد و دیگر فشاری روی شبکهی کشور از بابت دیتا گذاشته نمیشود.
مدیر پروژهی PAP در شرکت عصر دانش افزار، افزود: دارندهی پروانه PAP باید در سال اول حداقل 20 هزار پورت دسترسی را در حداقل 20 شهر و 5 استان راه اندازی کند، که این ارتباط ، برای اتصال با شبکهی جهانی اینترنت ، بسیار پرسرعت خواهد بود که در دنیا تحت عنوان سرویسهای Broad Band یا سرویسهای پرسرعت با پهنای باند گسترده شناخته میشود.
وی، ادامه داد: بدین ترتیب سرعت اتصال از یک مگابیت در ثانیه برای ارسال اطلاعات تا 8 مگابیت برای دریافت اطلاعات با استفاده از تکنولوژی ADSL تامین میشود.
وی، خاطر نشان کرد: سرعت دسترسی کاربران به اینترنت با استفاده از تکنولوژی ADSL به شبکهی اینترنت بسیار بالا و تقریبا 30 برابر اتصال معمولی دایل آپ خواهد بود و علاوه بر آن مشترکان در سراسر کشور مانند بانکها و بیمه و مراکز مربوط به دستگاههای دولتی با استفاده از این بستر میتوانند شبکههای خصوصی خود را برقرار و مشکلات مخابراتی ارتباط بین شهری و کشوری خود را رفع کنند. منبع