جعفر ساوالانپوراردبیلى روحانى اى است ۳۸ ساله. از سه سال پیش که او سایت اینترنتى اش را راهانداخته، سیل نامه هاى جویندگان عشق و خانواده به نشانى اینترنتى سایت وى جریاندارد. وى پس از شش سال فعالیت در زمینه مشاوره ازدواج در دانشگاه ها، به اینترنتروى آورده و کار خود را از این طریق ادامه مى دهد.
به گزارش بخش خبر سایتاخبار فن آوری اطلاعات ایران، از خبرگزارى رویتر، آقاى پوراردبیلى را در دفتر کوچکاو که در خیابانى پررفت و آمد در تهران واقع است، ملاقات مى کند. آقاى پوراردبیلىمى گوید: “اینجا مثل کافى شاپى اسلامى است، مردم مى توانند در آن با هم دیدار کنند،رابطه سالمى با هم داشته باشند و سرانجام با هم ازدواج کنند.”
آقاىپوراردبیلى خود را همچون پلى مى داند که جهان سنتى و مدرن را به هم پیوند مى دهد. در کشورى که بسیارى از زنان و دختران آن بدون انتخابى آزادانه تن به ازدواج مىدهند، در سرزمینى که مردم زیر کنترل ماموران مبارزه با دایره منکرات اند و آزادى اىدر روابط میان دو جنس برقرار نیست و حتى براى کنترل دختران و پسران به کافه ها ورستورانها حمله مى کنند، این روحانى ۳۸ ساله مى خواهد فضایى باز و سالم براىبرقرارى رابطه میان دو جنس به وجود آورد.
او مى گوید: “ما نمى توانیم همهگذشته خود را فراموش کنیم، از طرف دیگر هم نمى توانیم به سنت بچسبیم، چون سنت نمىتواند تمامى نیازهاى ما را برآورده کند.”
آقاى پوراردبیلى به دگرگونیهاىجامعه ایران در دو دهه اخیر اشاره مى کند. بسیارى از زنان ایرانى توانسته اندتحصیلات دانشگاهى کسب کنند. حدود ۶۰ درصد کسانى که در دانشگاهها پذیرفته مى شوند رادختران تشکیل مى دهند. بسیارى از زنان هم کار مى کنند. براى زنان تحصیلکرده سنتهاىعقب مانده، از جمله در رابطه با ازدواج و روابط اجتماعى، بسیار آزاردهنده هستند.
آقاى پوراردبیلى به نظر روحانى اى لیبرال مى آید. او معتقد است به اینکهزنان باید حق داشته باشند همسر آینده خود را آزادانه انتخاب کنند و نباید عمر خودرا در انتظار بخت و تقدیر و تحقق رویاهاى شیرین تلف کنند.
در سایت آقاىپوراردبیلى مدارکى منتشر شده اند که نشان مى دهند وى براى فعالیت اینترنتى خود ازروحانیان شناخته شده اجازه گرفته است. وى مى گوید دوست ندارد دلال محبت بنامندش،چون کارى که او مى کند کمک اینترنتى به افرادى است که مى خواهند ازدواج کنند.
در اتاق انتظار دفتر آقاى پوراردبیلى لامپهاى کم نور و موسیقى ملایم فضاىسنگین را تحمل پذیر مى کند. اکثریت کسانى که در این اتاق دیده مى شوند، مردان میانسال و زنان جوان هستند.
على برادر یک کارشناس شیمى نابیناست که همسر آیندهخود را به کمک سایت اینترنتى آقاى پوراردبیلى یافته است. على مى گوید: “خیالم ازبابت این ازدواج راحت است، چون یک روحانى بر این ازدواج نظارت دارد.”
هرروز سى نفر با فرستادن پست الکترونیکى به سایت اینترنتى جعفر پوراردبیلى درخواستکمک براى همسریابى مى کنند. تا کنون بیش از هزار زوج که سنشان میان ۱۶ و ۸۲ سالبوده، از راه این سایت اینترنتى با هم عقد ازدواج بسته اند.
من زن فقط وقتی میگیرم که هفتا با هم ژیدا کنم خلاصه دخترها اول دوستاشونو جمع کنند بعد بیان جلو سختگیر هم نیستم از ۱۷ تا۲۷ قبول می کنم میخوام از رنگها و اقوام گوناگون باشند تا مثل قالیچه کرمون آنها را ژهن کرده زیارت کنم روی هم ۱۰۰ سکه مهر همه می کنم منتظریم
ستاره جون این سایت دیگه کار نمیکنه
اینو نمیدونستی
دیگه جا نداشته در اختیاره مردم بزاره تعطیلش کرده
من زن فقط وقتی میگیرم که هفتا با هم ژیدا کنم خلاصه دخترها اول دوستاشونو جمع کنند بعد بیان جلو سختگیر هم نیستم از ۱۷ تا۲۷ قبول می کنم میخوام از رنگها و اقوام گوناگون باشند تا مثل قالیچه کرمون آنها را ژهن کرده زیارت کنم روی هم ۱۰۰ سکه مهر همه می کنم منتظریم
سلام-خوب شد بالاخره یکی هم از حقوق زنها گفت-اگرچه ار شما بعیده ولی جای شکرش باقیه که اینارو نوشتید:)
ای بابا دلمون به روحانیت خوش بود اونم .... کش شد!
سلام بابا کار درست ؟؟؟
موفق باید
مهدی
دوست دارم ؟؟؟