فوق العاده !!!!

چهار پسر و سه دختر دانشجو که از زاهدان و خراسان از طریق اینترنت با هم آشنا شده بودند هنگام ملاقات در تهران دستگیر شدند.

به گزارش بخش خبر سایت IRITN، به نقل از روزنامه ایران ، این چهار پسر در مورد آشنایی شان به اصغرزاده بازپرس شعبه دوم دادسرای ویژه فرودگاه گفتند ما در زاهدان زندگی می کنیم مدتی پیش تصمیم گرفتیم که از طریق اینترنت و چت کردن برای خودمان دوست پیدا کنیم بعد با سه دختر دانشجو در مشهد آشنا شدیم وبعد از مدتی تصمیم گرفتیم که با آنها ملاقات کنیم .
یکی از دخترها نیز به بازپرس گفت: نمی خواستیم به درخواست ملاقات آنها جواب رد بدهیم و از طرفی خانواده های ما نیز از این دوستی اینترنتی بی خبر بودند ناچار به والدین گفتیم که برای خریدن چند کتاب مهم که فقط در تهران پیدا می شود باید به تهران برویم.
بنا به این گزارش در زمان کمی که این دختر و پسرها در مرکز خرید اکباتان قرار گذاشته بودند ماموران آنها را دستگیر کردند.
بازپرس اصغر زاده دلیل بازداشت آنان را ظاهر نامناسب آنها عنوان کرد و گفت که در همان زمان برای رهایی خود 150 هزار تومان رشوه پیشنهاد کرده اند که ضمیمه پرونده شده است. بازپرس اصغرزاده در همین زمینه گفت: یکی از معضلاتی که این روزها با آن مواجه هستیم استفاده نادرست از اینترنت است و دانشجویان به جای استفاده علمی از اینترنت به دوست شدن و و چت کردن در اینترنت مشغول هستند .
وی به دانشجویان توصیه کرد آنها که اغلب جوان و فاقد تجربه کافی هستند باید بدانند که عاقبت خوبی در این آشنایی های ظاهری و فریبنده برای آنان نیست.

پاورقی : 
وقتی این خبر رو خواندم به این فکر افتادم که  چند نکته را برای کسانیکه از اینترنت برای این طور کارها استفاده می کنند یادآوری کنم :
۱- آقا! خانوم! اینترت مگه ماله چت و دوست پیدا کردنه؟! یعنی هیچ راه دیگه ای برای دوست پیدا کردن سراغ ندارید؟! کافیه یک سر برید سر کوچه یا خیابون- هستند چه دختر چه پسر که بخواهند با هم دوست بشن ( دوستی سالم !)
۲- دانشجو؟!!! مگه کار زندگی ندارین؟ درسته ترم شروع نشده و کلاس ها هنوز درست تشکیل نمیشه (‌یا استاد نمیاد یا دانشجو یا هیچکدوم!!!) - سخنم با او دسته از دانشجوهای درس خون و تاپ نیست - بابا ترم قبل که مشروط شدی یا یکی از واحدها رو افتادی یا معدلت کمه پروژه ترجمه اینترنت از استادت می گیری میری تو سایت دانشگاه چت میکنی . بعد هم نمی فهمی چه متن یا مقاله ای پیدا کردی . میدی مترجم واست ترجمه می کنه . میدی به استاد اونوقت توقع نمره کامل از استاد بیچاره!!! هم داری؟
۳- حالا رفتین تو اینترنت و چت روم و یک دختر (پسر) را پیدا کردید. دیگه قرار ملاقات بیرون گذاشتنش دیگه چیه؟!!! طرف رو نه میشناسی نه دیدیش . اگه هم دیده باشی یا با وب کم بوده یا با عکس که معلوم نیست سر کارت گذاشته باشه!.هان؟!
۴- قرار ملاقات هم گذاشتین؟! حالا چرا اینقدر ضایع تیپ می زنین که گدای سر خیابون هم دلش یه جوری بشه:)  فکر خودتون نیستین فکر بقیه باشین لااقل.
۵- حالا مامور اومده و گرفتن شما رو . قیافه طرف داد میزنه که اهل رشوه هست یا نه . یهو برگ انداختین که ۱۵۰ هزار تومان !!!!
۶- نتیجه گیری اینکه اگه خواستین قرار ملاقات بذارین اینقدر تابلو عمل نکنید. مثل آدم های متشخص توی رستوران یا سینما قرار بذارین. اونجا کسی کاریتون نداره.:)
 

ویروسهای کامپوتری چگونه کار می کنند؟

قسمت اول
ویروس های رایانه ای بسیار اسرار آمیز هستند و توجه بسیاری از برنامه ویسان مشاوران امنیتی شبکه های اینترنتی و حتی افراد عادی که از رایانه برای کارهای معمولی خود استفاده میکنند را به خود جلب کرده اند و سالانه هزینه هنگفتی برای جلوگیری ازانتشار و بالا بردن امنیت شبکه ها و رایانه ها د رمقابل ویروس ها صرف می شود. اگر بخواهیم از دید دیگری به ویروس ها نگاه کنیم نقاط آسیب پذیری و میزان آسیب پذیر بودن سیستم رایانه ای خود و یا اکنیت شبکه ای که ما د رحال کار با آن هستیم  به ما نشان می دهند که البته ممکن است این کار کمی برایمان گران تمام شود!

یک ویروس که از طراحی و زیر ساخت پیچیده و سازمان یافته ای بهره مند باشد می تواند تاثیرات شگفت انگیز و در بعضی موارد مخرب بر روی شبکه اینترنت بگذارد. اثراتی که این ویروس ها بر اینترنت میگذارند و تعداد رایانه ها یی که آلوده می کنند خود گواه ارتباطات پیچیده و عظیم انسان ها و رایانه ها و شبکه های اطلاع زسانی در اینترنت می باشد.

برای مثال ویروس جدید مایدمMydoom worm)) تخمین زده شده که در یک روز حدود 255 هزار رایانه را آلوده کرده باشد. ویروس ملیسا( Melissa virus ) در سال 99 و من شما را دوست دارم I LOVE YOU در سال 2000 که ویروس های  قدرتمندی که مایکروسافت و بسیاری از شرکت های ارائه دهنده سرویس ایمیل را مجبور کرد تا زمان پاک سازی و رفع مشکلات بوجود آمده توسط ویروس سرورهای خود را خاموش کنند . شاید وقتی کمی تحقیق کنید و عملکرد این ویروس ها را مورد مطالعه قرار دهید بسیار شگفت زده خواهید شد وقتی بفهمید که این ویروس ها بطرز بسیار ساده ای این کار ها را انجام می دهند. اگر در زمینه برنامه نویسی اطلاعات مختصر و یا حتی زبان برنامه نویسی بلد باشید با دیدن کد های برنامه این ویروس ها به ساده بودن و طرز کار ساده آن ها پی خواهید برد و از آن شگفت زده می شوید.

در این مقاله بحث ما در باره ویروس ها هم ویروس های معمولی و هم ویروس هایی که اخیرا شروع به فعالیت کرده اند می باشد بنابرا ین شما طرز کار ویروس ها و همچنین اطلاعاتی در باره نحوه محافظت و مقابله خود در برابر آن ها را یاد خواهید گرفت. تعداد ویروس ها در حال حاضر د رحال کاهش بوده ولی بعضی اوقات شخصی روش جدیدی برای ساختن آن پیدا می کند و بدین ترتیب ویروس جدیدی طراحی و ساخته می شود.


انواع آلودگی ها :

به دلیل اینکه  ویروس ها نوعی از آلودگی های رایانه ای محسوب می شوند پس ما به جای واژه نادرست انواع ویروس ها از انواع الودگی ها استفاده می کنیم:

 

ویروس ها (Viruses):

 ویروس ها یک برنامه یا کد(اسکریپت) بسیار کوچکی است که بر روی برنامه های بزرگتر سوار می شوند. یعنی در بین کد های اصلی یا فایل های اصلی بک برنامه دیگر که معمولا پر کاربرد می باشد قرار میگیرند و به محض نصب برنامه اصلی خود را وارد سیستم رایانه ای شخص قربانی می کنند و هنگام اجرای برنامه به طور خود کار اجرا میشوند و شروع به تخریب ( کارهایی که نویسنه ویروس از آن خواسته) می کنند.

 

ویروسهای پست الکترونیکی (Email-viruses):

 این ویروس ها که از طریق پست الکترونیکی منتشر می شوند با وارد شدن به رایانه فرد خود را از طریق ایمیل هایی که در Address book شخص قربانی موجود هستند منتشر میکنند.

 

کرم ها (Worms) :

 یک کرم قسمت کوچکی از یک برنامه میباشد که از طریق رایانه هایی که تحت یک شبکه کار میکنند  و یا حفره های امنیتی موجود در یک سیستم عامل و یا برنامه اجرایی , خود را منتشر میکنند. روش انتشار آن ها از طریق شبکه بدین صورت است که یک کرم ابتدا که برای وارد شدن, رایانه مورد نظر را اسکن کرده و حفره های امنیتی موجود در آن را شناسایی می کند و سپس از طریق این حفره ها وارد رایانه دیگری شده و خود را گسترش می دهد.

 

اسب های تراوا(Trojan horses):

 اسب های تراوا نیز از یک برنامه ساده ساخته می شوند. آن ها می توانند از طریق یک بازی اینترنتی آن لاین و یا دریافت ایمیل و ... وارد سیستم شما شوند.ولی وقتی که اجرا می شوند اثرات بسیار بدی بر روی سیستم شما بگذارند برای مثال ممکن است اطاعات هارد دیسک شما را پاک کرده یا حتی هارد شما را بسوزانند.ولی ضعف این نوع آلودگی ها تنها در این است که به صورت خود کار نمی توانند خود را منتشر کنند.مراقب این نوع از آلودگی ها باشید!

 

در قسمت های دیگر در مورد هر کدام از انواع آلودگی ها که اشاره کردیم توضیح بیشتری  خواهیم داد.

 

گل رز آسمانی برای روز والنتاین

 


سحابی غنچه ای: زیبا
نیست؟

تلسکوپ فضایی اسپیتزر عکسی از یک سحابی آسمانی را که به یک گل رز صورتی شباهت دارد به زمین ارسال کرده است. دانشمندان این عکس را هدیه والنتاین توصیف کرده اند.

تلسکوپ فضایی اسپیتزر که سال گذشته به فضا پرتاب شد و چند ماه قبل در مدار خود قرار گرفت این عکس را از خوشه ای از ستارگان نوزاد که در دل یک سحابی به نام "ان جی سی 7129" جای گرفته اند تهیه کرده است. این سحابی از نوع انعکاسی (Reflection nebula) است.

توماس مگیت، منجم مرکز هاروارد اسمیتسونین، می گوید: "این عکس نه فقط زیباست، بلکه به درک چگونگی تشکیل ستارگان در محیط پرازدحام سحابی ها یاری می رساند."

خورشید نیز میلیاردها سال قبل در چنین محیطی متولد شد.

تشکیل سیارات

"ان جی سی 7129" که به غنچه گل رز شباهت دارد در فاصله 3330 سال نوری از زمین در صورت فلکی "سیفیوس" (گروه ستارگان شمالی) واقع است. ابعاد این سحابی 10 سال نوری است و حدود 130 ستاره جوان در آن جای گرفته است.

البته تلسکوپ های زمینی در گذشته عکس هایی در طیف نوری قابل رویت از این سحابی گرفته بودند، اما تلسکوپ اسپیتزر که در مقابل تشعشعات مادون قرمز حساس است، جزئیات بسیار غنی تری را ظاهر می کند.

بخش صورتی رنگ سحابی حاوی ستارگان بالغ است که لایه هایی از گازهای داغ از آنها فوران می کند، درحالی که ساقه سبزرنگ آن حاوی ستارگان نوزاد است که تشعشعات آنها گازهای اطراف را ملتهب کرده است.

دانشمندان با تحلیل مقدار و نوع تشعشعات مادون قرمز ساطع شده از تقریبا تمامی ستارگان این خوشه، می توانند آن دسته از ستارگان دارای حلقه های مدور را شناسایی کنند. این حلقه ها نهایتا به تشکیل سیارات منجر خواهد شد.

این مشاهدات در نهایت به ستاره شناسان کمک خواهد کرد تا متوجه شوند منظومه های متشکل از سیارات چگونه در این سحابی ها شکل می گیرند.